Illustration över en upplyst stad med vatten och vindkraftverk i bakgrunden.

Du är en del av Kolla elföretaget

I söktjänsten Kolla elföretaget finns ditt och alla de 15 000 andra elföretag som är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Berätta gärna för dina kunder att du är registrerad hos oss. Och glöm inte att det är du själv som ansvarar för att hålla dina företagsuppgifter uppdaterade.

Tecknad symbol på datorskärm med förstoringsglas

1. Kontrollera din företagssida

Leta upp din företagssida på Kolla elföretaget genom att gå in på Kollaelföretaget.se. Sök på ditt företagsnamn eller organisationsnummer.

Om uppgifterna om ditt företag stämmer behöver du inte göra något mer. Om uppgifterna behöver ändras klickar du på länken "Redigera företagsinformation". Då kommer du till vår e-tjänst för ändringsregistrering. Logga in med ditt BankID och följ instruktionerna.

Sök efter ditt företag på Kollaelföretaget.se

Förstoringsglas med företagsbil i mitten.

2. Berätta för dina kunder att du är registrerad hos oss

Det finns flera sätt att visa för dina kunder att ditt elföretag är registrerat hos Elsäkerhetsverket.

  • Lägg en länk till Kollaelföretaget.se på din hemsida och i dina sociala medier. Leta upp din företagssida, klicka på "Kopiera länk till denna sida" och klistra sedan in länken där du vill ha den. Använd gärna Kolla elföretagets logotyp när du länkar till företagssidan.
  • Visa att du är registrerad hos oss genom att använda Kolla elföretagets logotyp på exempelvis dina visitkort eller din företagsbil.

Använd Kolla elföretagets logotyp

Senast granskad: 2023-04-28