Webb-banners

Här hittar du banners och symboler för användning på e-handelsplattformar och andra webbplatser där elmaterial säljs. Materialet på den här sidan får endast användas i digitala kanaler.

Webb-banners

Här finns banner-annonser för er att använda digitalt och som ni länkar vidare till Kopplsäkert.se. Använd gärna dessa i samband med det elmateriel ni säljer på er webbplats. Banner-annonserna finns med olika texter och format och består av en symbol och en textruta. De två grafiska elementen får endast användas tillsammans och ska sitta i anslutning till varandra. 

Det är fritt fram att använda Kopplasäkert.se-logotypen. Vill du också använda Elsäkerhetsverkets logotyp får det bara göras tillsammans med länk till Kopplasäkert.se och med tillägget ”en digital tjänst från – [e] Elsäkerhetsverket.

Webb-banners samlade.jpg

Så här kan det se ut på en webbsida:

Kopplasakert-kund-hemsida.jpg

Textruta

Den orangea rutan med text ska sitta i anslutning till symbolen. Det finns flera varianter av rutan, med olika budskap. Observera att det inte är tillåtet att ändra texten i rutorna - den hör till våra kampanjbudskap. 

Symbol

Det finns fyra varianter av symbolen. Vilken du ska använda beror på om bakgrunden den ska användas på är ljus eller mörk. Den med vit blixt samt den färgglada med vit platta bakom används på mörk bakgrund, övriga på ljus.  

Symbol_4.jpg

 

 

 

 

Symbol för nedladdning

För att ladda ned dessa filer öppnar du först bilden, sedan Spara bild som på din dator.

KopplaSäkert_symbol_CMYK.png

KopplaSäkert_symbol_CMYK_Platta.png

KopplaSäkert_symbol_svart.png

KopplaSäkert_symbol_vit.png

Textrutor för nedladdning

Kontakt

Sandra Hjelm

Kommunikatör
Telefon: 010-168 05 17
E-post: sandra.hjelm@elsakerhetsverket.se

Senast granskad: 2024-02-05